2012 m. spalio 2 d., antradienis

Mylimieji suši

Labai patinka GAMINTI suši arba 寿斗 ! Man jie be proto skanūs, vien jų gaminimas yra dieviškas ritualas. Jeigu norite valgyti suši taip kaip ji buvo valgoma senovės rytų Azijos šalyse, tiesiog išmeskite ryžius ir sukirskite tik įdarą, kuris turi ryžių aromatą, jeigu norite "gurmaniškosios" Murachami - įdaras turėtų būti pusžalė žuvis, o ryžiai pastovėję bent mėnesį. Ko nors įdomiau? Suši su skraiduolių žuvų ikrais, baltaisiais ridikais, unguriais, džiovintu tunu ar dumbliais?
Prano ir Brigitos sushi
1923m. Edas (tikras japonas, pasirodo, tai labai senoviškas vardas) pradėjo gaminti tokius sushi, kokie yra gaminami šiandien, jis pamokė didelį būrį japonų virtuvės meistrų, šie pasklido po visą šalį ir už jos ribų, o pats epogėjus buvo pasiektas '80 metais, kai europiečiai ir amerikiečiai pripažino šį sveiką, proteinų pilną, skanų ir įdomų patiekalą, trumpam pamiršo Mc'us ir per metus jų sukirto tonas. Dažniausiai pardavinėjami greito japonų maisto restoranėliuose, dabar populiarėja ir jų ruošimas namuose. Man skaniausias variantas paprastutis - philadelphia sūris+agurkas+lašiša.
Bri

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą